Skip to main content

Herfstrit 7 oktober 2018

Foto impressie van de op zondag 7 oktober 2018 verreden herfstrit, deze keer uitgezet en georganiseerd door Lex en Melissa Knape.

De herfstrit begon en eindigde  in Lage Vuursche, in het geheel vernieuwde restaurant ‘De Kastanjehof’, tegenover Kasteel Drakenstein, de thuisbasis van prinses Beatrix. 's Ochtends rond half elf ontvangst met koffie of thee en gebak in de Tuinzaal en buiten op het terras.

Aansluitend werd de vooraf uitgeschreven aangekondigde tussentijdse Algemene Ledenvergadering belegd, waarin de aanwezige leden hun stem konden uitbrengen over het rondgestuurde gewijzigde huishoudelijk reglement en de nieuwe privacyverklaring. Naast de aanwezige leden hadden een 11-tal leden de moeite genomen hun stem via de mail uit te brengen. Beide voorstellen werden ter vergadering (nagenoeg) unaniem aangenomen.

Na de stemming volgde een korte uitleg over de rit en de uitreiking van de roadbooks. Aansluitend werden de ca. 20 equipes rond 't middaguur om de 3 minuten op pad gestuurd. De herfstrit bleek deze keer een heuse rally. Er werd gereden met behulp van het bolletje / pijltje systeem gecombineerd met een gedeelte foto rit, waarbij onderweg op allerlei plaatsen tekens en antwoorden moesten worden verzameld. De rally voerde van Lage Vuursche door onder meer Hollandse Rading, Hilversum, Laren en Blaricum en via Eemnes weer terug naar Lage Vuursche. Wat een prachtige omgeving! Na afloop werden tijdens het buffet diner de prijswinnaars bekend gemaakt, zo ook wie zich tot volgend najaar Herfst Rally Meister mag noemen. 

Mede dankzij het prachtige weer, de mooie route en perfecte organisatie een heerlijke Porscheclub dag om op terug te kijken.

Marc Bezem
redacteur - webmaster