Skip to main content

Zaterdag, 10. September 2022 - Zaterdag, 10. September 2022

Porsche Centrum Leusden

Wat is het DNA van Porsche Centrum Leusden?
De oudste Porsche dealer van Nederland

Elke klant zoekt het bedrijf dat hij of zij zich het best bij zich vindt passen. Wij hebben ieder een duidelijk DNA. Amsterdam is bijvoorbeeld wat ‘sneller’. Bij Porsche Centrum Leusden zoeken en vinden klanten wat meer ‘rust’.

Clubhuis
Klanten komen hier ook om hier gewoon een koffietje te komen drinken; auto’s lijken bijna een bijzaak. De beleving vinden we belangrijker. In plaats van simpelweg een plek te zijn om je Porsche te kopen of te laten onderhouden, fungeren de Porsche Centra van de toekomst ook als ontmoetingsplekken voor klanten, eigenaren en fans. ‘Destination Porsche’ wordt dat genoemd. De dealer is een soort clubhuis voor de Porsche-community. Porsche Centrum Leusden wordt in de loop van volgend jaar ook op die nieuwe manier van autobeleving ingericht. Van buiten én vanbinnen. Alleen de glaswand blijft nog staan, bij wijze van spreken dan; de rest wordt allemaal nieuw.

Zeventig jaar
Leusden bestaat al zo’n zeventig jaar. We hebben hier dan ook sinds jaren een sterk eigen DNA. Dat zit ‘m voornamelijk in hoe we met elkaar omgaan. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zich hier comfortabel voelt. Leusden blijft natuurlijk wel Leusden, met alle leuke en wellicht minder leuke aspecten die daarbij horen. Het feit blijft dat we op een campus zitten; dat is een vaststaand gegeven. Maar het is ook een feit dat we binnen deze muren gastvrij en hartelijk zijn; dat we graag een stap harder zetten voor onze klant. Dat laatste is allesbepalend.

Welkom
Op 10 september as. zijn de leden van de Klassieke Porsche 911 & 912 Club Nederland tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom op het Porsche Centrum Leusden. Graag tot dan!

Porsche Centrum Leusden
Zuiderinslag 8
3833 BP Leusden